Locatie Nootdorp

"Omdat wij vinden dat de keuze voor een Zwemschool net zo belangrijk is als een keuze voor een basisschool en een afweging moet zijn tussen kwaliteit en een gevoel van vertrouwen ."
even voorstellen...

Wij zijn Wendy Lekkerkerk en Paul van der Valk. Wij bieden al sinds 2005 zwemles aan voor kinderen in de regio Nootdorp-Den-Haag.

Daarom willen wij u graag bekend maken met onze zwemschool. Op deze pagina kunt u alle relevante informatie vinden voor een goede eerste indruk. Van onze onderscheidende speerpunten, werkwijze en visie tot aan onze prijzen.

-Vlakbij Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer-

In dit zwembad leiden wij op voor het complete Zwem-ABC volgens de leuke en succesvolle EasySwim-methode. Het bad heeft lekker warm water van 32 graden en door de kleinschaligheid zal uw kind zich snel thuis voelen.

U kunt uw kind de gehele les volgen vanuit de kijkruimte voorzien van warme drankenautomaat. Het laatste kwartier mag u de zwemzaal binnenkomen. Dit betekent ook dat u elke week in de gelegenheid bent om een korte vraag te stellen aan de instructeur.

Deze locatie is snel te bereiken vanuit Den Haag, Delft, Rijswijk, Pijnacker, Zoetermeer, Leidschenveen etc.

Verder kunt u uitgebreide artikelen en opiniestukken lezen. Daarnaast kunt u ook terecht bij onze veel gestelde vragen sectie waarin we veel typische vragen behandelen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in de zwemles op één van onze locaties!

- Wendy en Paul

 

Scroll naar boven