Zwemles in Nootdorp

Even voorstellen...

Wij zijn Wendy Lekkerkerk en Jan Marten Cuperus. Wij bieden al sinds 2005 zwemles aan voor kids in de regio.

Wij denken dat de keuze voor een zwemschool net zo is als een keuze voor een basisschool. Een afweging tussen kwaliteit en een gevoel van vertrouwen.

Daarom willen wij u graag bekend maken met onze zwemschool. Op deze pagina kunt u alle relevante informatie vinden voor een goede eerste indruk. Van onze onderscheidende speerpunten, werkwijze en visie tot aan onze prijzen.

Verder kunt u uitgebreide artikelen en opiniestukken lezen. Daarnaast kunt u ook terecht bij onze veel gestelde vragen sectie waarin we veel typische vragen behandelen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in de zwemles op één van onze locaties!

- Wendy en Jan Marten

 

Speerpunten Wetterwille

Zwemschool Wetterwille werkt al sinds 2007 volledig via de leuke en dynamische EasySwim-methode. Hierbij dragen de kids een drijfpak wat ons in staat stelt om meteen inhoudsvolle lessen te geven in diep water. Wij hebben een uitgebreid artikel geschreven over deze methode welke u via deze link kunt lezen.
Wij bieden onze lessen aan in een kleinschalige setting waarin de kinderen zich snel thuis zullen voelen. Geen grote baden met veel verschillende groepen. Maximaal 16 deelnemers met 2 instructeurs. 1 op 8.
Onze baden hebben een temperatuur van zo'n 32 graden.
Zwemles achter gesloten deuren is niet meer van deze tijd. Daarom kunt u uw kind de gehele les volgen vanuit de kijkruimte. In het laatste kwartier mag u de zwemzaal binnen komen. Dit betekent ook dat u elke week in de gelegenheid bent om een korte vraag te stellen aan de instructeur!
Een kijkje achter de schermen vanuit de ouders. Lees enkele reviews van ouders.
Wij maken gebruik van de Zwemscore. Hiermee blijft u gemakkelijk op de hoogte van de vorderingen van uw kind en voor u relevante mededelingen. Daarnaast kunt u zich voor lessen aan- en afmelden.
Wij zijn in het bezit van de licentie Nationale Zwemdiploma's van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Wij hebben deze in 2014 als één van de eerste 22 zwemlesaanbieders in Nederland behaald. Op de site van het NRZ kunt u meer informatie vinden over wat deze licentie inhoudt.
Heeft u wellicht nog andere vragen welke hier niet al behandeld zijn? Neem dan eens kijkje in onze veel gestelde vragen sectie

Locatie Nootdorp

BEREIKBAARHEID

Den Haag (15 min)
Rijswijk (14 min)
Leidschendam (13 min)
Zoetermeer (15 min)

Adres

Brasserkade 4
2631 NC Nootdorp

Schrijf nu in!

Voor locatie Nieuwveen

Schrijf nu in!

Voor locatie Nieuwveen