Vacature zweminstructeur

Zwemschool Wetterwille is per direct op zoek naar vakvolwassen en gecertificeerde lesgevers Zwem ABC om ons jonge team te versterken.
Geïnteresseerde personen welke niet gecertificeerd zijn mogen ook zeker vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wij zijn in het bijzonder geïnteresseerd in:

(Oud) studenten CIOS/Sport en bewegen en/of (Oud) studenten ALO (lesgever Zwem ABC certificaat is wenselijk), die tijdens en/of na hun (vervolg)studie op zoek zijn naar een (bij)baan binnen hun eigen studiewerkveld.

Uiteraard zijn lesgevers die al langer in het werkveld zitten of in het verleden hebben gezeten ook welkom.

Wij zoeken lesgevers die graag aan de basis van het werk staan en een actieve en (op termijn) zelfstandige werkhouding hebben. Hiermee bedoelen we voornamelijk:

  • Enthousiasme
  • Actieve en stabiele uitstraling
  • Vragen durven stellen
  • Initiatief durven tonen
  • Willen leren en dus niet bang om fouten te maken
  • Verantwoordelijkheidsgevoel m.b.t. de kinderen
  • MBO werk- en denkniveau of hoger

Andere extra certificaten die goed aansluiten op de functie van zweminstructeur:

  • Een geldig EHBO dan wel Medical First Aid diploma/certificaat
  • Lifeguard
  • Rijbewijs
Wat gaan we met elkaar doen?

Wij verzorgen zwemlessen voor het Zwem ABC aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m circa 8 jaar. Dit varieert van het geven van lessen aan groepen van 8, 3 of 1 kind(eren). Van groepslessen tot aan privélessen.
De lessen worden zo leuk mogelijk aangekleed voor de kinderen. We proberen in de belevingswereld van de kinderen te stappen. Tegelijkertijd proberen we de intensiteit van de lessen zo hoog mogelijk te houden. We laten je graag zien hoe we dit aanpakken.
Wij geven zeer praktisch les vanuit het water zodoende kom je veel in contact met de kinderen en heb je veel instructiemomenten.
In de zwemschool werken wij al geruim 10 jaar -sinds de opkomst- met de EasySwim methode en zijn zeer ervaren met de verschillende mogelijkheden die deze methode biedt.
Na het bekend raken met onze werkwijze zijn er doorgroeimogelijkheden naar functies als locatiemanager. Hierbij zal je ook absenties, vorderingen bij moeten houden, alsmede het contact met de ouders/verzorgers.

Waar geven wij zwemles?

Wij geven les in de omgeving, Nieuwveen (Regio Alphen a/d Rijn), Mijdrecht en Nootdorp. Het solliciteren kan voor één of meerdere locaties.
Het bezit van een rijbewijs en/of ander eigen vervoer heeft de voorkeur boven OV. Uiteraard heb je recht op een reiskostenvergoeding.
Het loon komen we overeen tijdens verdere besprekingen en is afhankelijk van het aantal uur en de ervaring.

Wat zijn de werktijden?

Doordeweeks geven wij les na (basis)schooltijd. De nadruk van onze werkzaamheden liggen echter in het weekend op de zaterdag en zondag. Dit is dus goed te combineren met een eventuele doordeweekse opleiding. Het aantal uren en dagen wordt natuurlijk in overleg overeengekomen. De werktijden kunnen variëren tussen de 4 en 20 uur per week.

Interesse?

Mocht je interesse hebben gekregen of meer informatie willen dan kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Vergeet niet je CV en een stukje over jezelf mee te sturen.
info@zwemschoolwetterwille.nl
Of bellen op 06 143 143 42 of 0297 – 776033

Jan Marten Cuperus, Zwemschool Wetterwille

Neem snel contact met ons op!

06 143 143 42
info@zwemschoolwetterwille.nl