Wetterwille in coronatijden

Vanwege nieuwe lockdown tot zeker 19 november gesloten.

Ook onze zwemschool wordt hard geraakt door de coronacrisis. Zoals heel veel alle andere bedrijven hebben wij maanden lang stilgelegen. Wij huren onze baden bij zorginstelling IPSE de Bruggen in Nootdorp en Nieuwveen. Helaas worden er tot nader bericht geen externe partijen toegelaten op de terreinen van IPSE. Helaas kunnen wij hier niet veel aan veranderen. Wij proberen veelvuldig in contact te blijven met het management om groen licht te krijgen.

 

Voor de locatie in Nootdorp zijn wij ook verrast met een verbouwing die half augustus zal gaan starten. Dit zal zo'n 2 tot 3 maanden gaan duren. Hierdoor kunnen er zeker tot 1 november geen lessen plaatsvinden. Wij zijn hier als huurder niet tijdig over geïnformeerd.

 

Voor onze locatie in Nieuwveen is er nog geen exitstrategie voor wanneer er weer externe partijen, zoals onze zwemschool, weer worden toegelaten op het terrein.
In de tussentijd proberen wij (tijdelijke) alternatieven te zoeken.

 

Op onze locatie in Mijdrecht kunnen er wel lessen plaatsvinden. Omdat dit bad wat kleiner is het niet geschikt voor B en C lessen. Voor A is het bad prima.
Gedurende de zomervakantie zullen onze deuren hier geopend blijven voor zwemlessen. De kinderen lessen hier in groepjes van 3 kinderen per instructeur.

 

Voor meer informatie over de lessen Mijdrecht kunt u ons mailen op info@zwemschoolwetterwille.nl of bellen op 06 143 143 42
Het is ook verstandig onze facebook pagina in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Wij hopen op uw begrip in deze lastige tijden.
- Wendy en Jan Marten
ONZE LOCATIES
Wij geven zwemles in Nootdorp, Nieuwveen en Mijdrecht!

LEES MEER

ONZE METHODE
Op naar je zwemdiploma met de EasySwim methode!

LEES MEER

INSCHRIJVEN
Schrijf uw kind bij Zwemschool Wetterwille!