door MainAdmin

Het vakantiezwembad

Veiligheid en meer

Op vakantie brengen we natuurlijk met groot plezier heel veel tijd door in en rond het zwembad. Hierbij gaan we er eigenlijk allemaal blindelings vanuit dat het zwembad en de omgeving veilig zijn. Toch zijn er een aantal dingen waar u even bij stil moet staan.

Lees meer

door Wetterwille admin

Duur zwemtraject

Waarschijnlijk de meest gestelde vraag in Zwemlesland: “Hoe lang duurt het?” en anders wel: “Hoe lang moeten we nog?” Dit is een zeer begrijpelijke vraag want het is een relatief lang traject en het is wellicht voor uw als ouder niet altijd even duidelijk wat er van de kinderen verwacht wordt en wat realistische verwachtingen zijn rondom het leerproces van een kind in de zwemles.

Doormiddel van dit artikel willen wij u graag extra informatie verschaffen over alle factoren die meespelen in de totale duur van het traject.

Lees meer “Duur zwemtraject”

door MainAdmin

Zelf oefenen op vakantie

Wat wel en wat niet?

Op vakantie wordt er naast heerlijk spelen ook vaak geoefend. Bijvoorbeeld om die ene slag die nog niet zo wil vlotten te verbeteren. Of misschien zijn de lessen net begonnen en is uw kind nog niet helemaal vriendjes met het water.

Lees meer

door MainAdmin

Springkussen!

Zwemschool Wetterwille heeft gratis een springkussen te leen!

Heeft u binnenkort een feestje of een ander evenement? En zoekt u een leuke activiteit voor de kinderen? Denk dan eens aan ons Wetterwille springkussen!

Lees meer