Zwemschool Wetterwille is per direct op zoek naar nieuwsgierige lesgevers!

Al tijdens je opleiding een leuke, goed betaalde (bij)baan in je studiewerkveld. Leer samen met ons kinderen een vaardigheid voor het leven! Het is niet noodzakelijk om vooraf uitgebreide kennis te hebben over zwemmen. Zo lang maar enthousiast bent, kunnen we je alles leren!

Wij zijn in het bijzonder geïnteresseerd in studenten van verschillende opleidingen:

⦁ CIOS/Sport en bewegen
⦁ ALO
⦁ Onderwijsassistent
⦁ PABO
⦁ Kinderopvang
⦁ Pedagogiek
⦁ Sociaal Werk

die tijdens en/of na hun (vervolg)studie op zoek zijn naar een (bij)baan binnen hun eigen studiewerkveld. Uiteraard zijn lesgevers die al langer in het werkveld zitten of in het verleden hebben gezeten ook welkom.

Wij zoeken lesgevers die graag aan de basis van het werk staan en een actieve en (op termijn) zelfstandige werkhouding hebben. Hiermee bedoelen we voornamelijk:

⦁ Enthousiasme
⦁ Actieve en stabiele uitstraling
⦁ Vragen durven stellen
⦁ Initiatief durven tonen
⦁ Willen leren en dus niet bang om fouten te maken
⦁ Verantwoordelijkheidsgevoel m.b.t. de kinderen
⦁ MBO werk- en denkniveau of hoger

Andere extra certificaten die goed aansluiten op de functie van zweminstructeur:

⦁ Een geldig EHBO dan wel Medical First Aid diploma/certificaat
⦁ Lifeguard
⦁ Rijbewijs

Wat gaan we met elkaar doen?

Wij verzorgen zwemlessen voor het Zwem ABC aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m circa 8 jaar. Dit varieert van het geven van lessen aan groepen van 8, 3 of 1 kind(eren). Van groepslessen tot aan privélessen.
De lessen worden zo leuk mogelijk aangekleed voor de kinderen. We proberen in de belevingswereld van de kinderen te stappen. Tegelijkertijd proberen we de intensiteit van de lessen zo hoog mogelijk te houden. We laten je graag zien hoe we dit aanpakken.

Wij geven zeer praktisch les vanuit het water. Zodoende kom je veel in contact met de kinderen en heb je veel instructiemomenten.
In de zwemschool werken wij al geruim 10 jaar –sinds de opkomst- met de EasySwim methode en zijn zeer ervaren met de verschillende mogelijkheden die deze methode biedt.

Waar geven wij zwemles?

Wij geven les in de omgeving Alphen aan den Rijn, Nootdorp, Nieuwveen, Mijdrecht. Het solliciteren kan voor één of meerdere locaties.
Het bezit van een rijbewijs en/of ander eigen vervoer heeft de voorkeur boven OV. Uiteraard heb je recht op een reiskosten vergoeden.

Wat zijn de werktijden?

Doordeweeks geven wij les na (basis)schooltijd. De meeste lessen geven wij echter in het weekend op de zaterdag en zondag. Dit is dus goed te combineren met je opleiding. Misschien kun je er zelfs een stage meevervullen!
Het aantal uren en dagen wordt natuurlijk in overleg overeengekomen. De werktijden kunnen variëren tussen de 4 en 20 uur per week.

⦁ Interesse:

Mocht je interesse hebben gekregen of meer informatie willen dan kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Vergeet niet je CV en een stukje over jezelf mee te sturen.
info@zwemschoolwetterwille.nl

Of bellen op 06 143 143 42 of 0297 – 776033

Wendy Lekkerkerk enJan Marten Cuperus
Directie en instructeurs Zwemschool Wetterwille

Zwemschool Wetterwille

Gosewijn van Aemstelstraat 9 3641 AP Mijdrecht

06-14314342

info@zwemschoolwetterwille.nl