‘Zwemschool Wetterwille is een fijne, betrouwbare, goede, maar voor al zeer kindvriendelijke zwemschool.’


Laat ik even beginnen bij het begin. Een paar jaar geleden begon onze zoektocht naar een zwemschool voor onze dochter, toen net 4 jaar. Maar waar begin je?

Via andere ouders in de omgeving hoor je vele verhalen, maar vooral wat je allemaal niet wil in een zwemschool. Van ‘mijn kind zit nog steeds in het pierenbad’, ‘ik heb mijn kind al bijna een jaar geleden ingeschreven maar ben nog niet op geroepen’, tot ‘mijn kind heeft een A diploma, maar kan eigenlijk zich niet goed redden in het water’ en ga zo maar door.

Via internet kwam ik op de site van Wetterwille en werd meteen enthousiast. 10 a 12 weken wachttijd, meteen in het diepe met een zwemvest, kleine groepen dus meer aandacht, een online
zwemscore, zodat je kunt zien hoe ver je kind is, enz.

Dus Wetterwille ging het worden. Nu een paar jaar later ben ik nog steeds erg enthousiast. Ondertussen heeft onze dochter 3 zwemdiploma’s, onze middelste is nog bezig aan zijn C en de jongste is in oktober gestart aan zijn A.

Als ouder wordt je betrokken bij de zwemles van je kind, je mag bij elke les even binnen in het zwembad kijken en er is altijd tijd voor je als je een vraag hebt. Maar het aller belangrijkste vind ik, is dat ze er echt zeer goed leren zwemmen.

Ik zou iedereen Wetterwille Zwemschool adviseren!

Groeten Irma van der Werf, Reeuwijk

Terug naar het overzicht