‘Wij zijn zeer tevreden over de zwemlessen bij Wetterwille’

Zodra je kinderen krijgt weet je dat ze op een gegeven moment zwemles gaan krijgen en als je andere ouders moet geloven is dit afzien, zowel voor kind als ouder.

Over deze ervaring kunnen wij niet mee praten. Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar zwemles en kunnen niet wachten op het weekend zodat ze weer mogen zwemmen!

Onze oudste zoon had in het begin heel veel moeite, hij was bang voor water in het gezicht en lag verkrampt in het water. Doordat de groepjes klein zijn en de leraren mee zwemmen met de kinderen won hij het van zijn angst en kreeg hij vertrouwen in zichzelf en de leraren.

Wij zien heel veel voordelen in de zwemlessen bij Wetterwille: kleine groepjes, leerlingvolgsysteem en kun je een keer niet? Geen probleem, je haalt de les gewoon op een ander moment in. Leuke spelletjes waardoor ze de zwemslagen leren, laatste 5 minuutjes even spelen/ontladen.

Elke les een kijk kwartiertje, goed contact tussen leraar en ouder, gemoedelijk. Elk kind heeft zijn eigen ontwikkeling en de leraren motiveren de kinderen bijzonder goed. De benadering naar het kind is altijd positief!

Wat wij als een groot voordeel zien is dat de zwemlessen in het weekend zijn en dat ze dus met een ‘leeg hoofd’ en uitgerust op zwemles komen, in plaats van na een lange dag school.

Wij vinden het allerbelangrijkste dat onze kinderen plezier hebben en zich veilig voelen. Van een zoon die bang was voor water is hij opgebloeid naar een zoon die het jammer vindt dat de zwemlessen maar tot C gaan en nu aan op een zwemsport wil!


– familie Langerak, Bodegraven-

Terug naar het overzicht