Communicatie

Wijze van communicatie

Onmisbaar instrument om voortgang te ondersteunen

Tijdens de laatste 5 minuten van de lessen gaan de kids even spelen en is er ruimte communicatie met de lesgever. Heeft u een korte vraag? Dan kunt u deze gerust stellen tijdens deze laatste 5 minuten! Zodoende is er direct en persoonlijk contact, welke wat ons betreft de voorkeur geniet boven een mail. Voor sommige vragen (waarbij bijvoorbeeld een vervolgactie nodig is) kan de lesgever u vragen alsnog een mail te sturen ter herinnering.

Zwemscore internet module

Onmisbaar voor goede zwemles
Wij communiceren met u via de zwemscore internet module. Via deze module beschikt u over een eigen pagina met inlogcode. Hierop houden wij de vorderingen van uw kind bij via smiley's, maar ook zaken als roosterwijzigingen, vakantieroosters en uitnodigingen voor proef- en diplomazwemmen worden hiermee gecommuniceerd. Verder kunt u zelf een foto van uw kind toevoegen en zelf adres, telefoon en email wijzigen.
Altijd geïnformeerd
U bent dus altijd geïnformeerd over het wel en wee van uw kind. U doet er goed aan om aan de vooravond of dezelfde dag waarop uw kind les heeft, even in te loggen en te controleren of er onverwachte calamiteiten zijn! Heeft u behoefte aan extra contact? Geef ons dan even belletje op 06-14314342 of mail naar info@zwemschoolwetterwille.nl.