Over ons

Welkom bij Zwemschool Wetterwille

Welkom op de website van Zwemschool Wetterwille! Graag willen wij u in vogelvlucht kennis laten maken met onze missie en visie.

Missie

Wij gaan er voor om de zwemveiligheid van de kinderen in Nederland te verbeteren. De kinderen moeten niet alleen kunnen overleven, maar ook daadwerkelijk kunnen zwemmen.  

Visie

Wij willen zwemles aanbieden van hoogstaande kwaliteit, met een zwemdiploma met waarde als gevolg. Wij geloven in de waarde van het zwemdiploma. Het gaat niet om het papiertje, maar om de daadwerkelijke zwemvaardigheid van de kinderen.

 

Volg ons op Facebook

Wij hebben ook een levendig Facebook account waar u terecht kunt voor de laatste updates en nieuwtjes. Van tijd tot tijd organiseren wij ook leuke acties via dit medium en publiceren wij ook opinieartikelen omtrent de ontwikkelingen op het gebied van zwemles.

Bekijk ons Facebook account

 

Andere activiteiten

Zwemles 2.0

Zwemles 2.0 streeft naar vernieuwing en het benaderen van zwemles vanuit een totaalvisie. Nieuwe inzichten over zwemles, accommodatie, ouderparticipatie en service worden hier toegepast en als leidraad genomen voor onze andere zwemschool: Wetterwille.

Neem eens een kijkje bij Zwemles 2.0

 

 

(c)2009 ZWEMSCHOOL WETTERWILLE | ontwerp & realisatie: ACCENT INTERACTIVE