Uitgelicht

Nieuw! eigen locatie voor priveles in Mijdrecht .

Met het openen van onze nieuwe locatie in Mijdrecht is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Door de grote drukte in onze zwemschool was het niet altijd mogelijk om aan alle aanvragen voor privélessen op korte termijn te voldoen.

Gelukkig is dit nu verleden tijd en hebben wij 24/7 de beschikking over een privéles locatie. Hierdoor is er voldoende ruimte ontstaan om onze klanten te voorzien van privélessen en zelfs van versnelde trajecten waarbij de kinderen in het zelfde aantal uren doch in een korter tijdsbestek het A-diploma kunnen behalen.

Door de klant de mogelijkheid te geven om zelf lesdag, lestijd, lesduur en lesfrequentie te bepalen, denken wij nog nauwer te kunnen aansluiten bij het wensenpatroon/verwachtingspatroon van de hedendaagse ouder.

klanten welke wat verder van Mijdrecht wonen wijzen wij er op dat het mogelijk is om meerdere lessen achter elkaar te boeken zodat het wellicht toch aantrekkelijk is om de iets langere reistijd voor lief te nemen. Koffie, thee en andere dranken zijn gratis. Terwijl een lunch (gratis) ook tot de mogelijkheid behoort.

Heeft u interesse in de nieuwe mogelijkheden neemt u dan contact op via het contact formulier op deze site

 

(c)2009 ZWEMSCHOOL WETTERWILLE | ontwerp & realisatie: ACCENT INTERACTIVE