Wijze van communicatie

Wijze van communicatie

Onmisbaar instrument om voortgang te ondersteunen

Leertempo en welbevinden zijn belangrijker dan alle andere zaken. Wij zullen met u in contact treden als wij vinden dat er iets niet goed gaat en wij verwachten van u hetzelfde. Die communicatie gaat bij voorkeur via e-mail. Omdat e-mail bewaard wordt bouwt elk kind een dossier op, waarin besproken onderwerpen zijn vastgelegd. Uw e-mail komt rechtstreeks terecht bij de vaste lesgever van uw kind. Met hem/haar kunt u dan afspraken maken welke het leertempo van uw kind ten goede komen.

Echte communicatie
Deze afspraken kunt u in uw mail nalezen, zodoende is er sprake van duidelijke communicatie. Veel ouders hebben de neiging om tussen de lessen door te willen vragen hoe het met hun kind gaat. Voor een lesgever die verantwoordelijk is voor een soepele en veilige overgang van de komende en gaande lesgroep is dat absoluut niet het juiste moment. Stel uw vraag via de mail en krijg een antwoord dat er op gericht is het leertempo van uw kind te ondersteunen. 

 

 

Zwemscore internet module

Onmisbaar voor goede zwemles

Wij communiceren met u via de zwemscore internet module. Via deze module beschikt u over een eigen pagina met inlogcode. Hierop houden wij de vorderingen van uw kind bij via smiley's, maar ook zaken als roosterwijzigingen, vakantieroosters en uitnodigingen voor proef- en diplomazwemmen worden hiermee gecommuniceerd. Verder kunt u zelf een foto van uw kind toevoegen en zelf adres, telefoon en email wijzigen.

Altijd geïnformeerd
U bent dus altijd geïnformeerd over het wel en wee van uw kind. Heeft u behoefte aan extra contact? Geef ons dan even belletje 0297-776033 of 06-14314342 of mail naar info@zwemschoolwetterwille.nl.

 

RSS, nieuwsbrief en social media

info via startpagina en mail

Op de homepage kunt zich abonneren op ons nieuws door linksonder op de website uw e-mailadres in te vullen. Zodoende krijgt u al het nieuws automatisch in uw mailbox. Benut ook de RSS-feed. U kunt ons ook volgen op twitter en lid worden van onze social media pagina's.

Hyves

Facebook

Twitter: @zwemwetterwille

 

(c)2009 ZWEMSCHOOL WETTERWILLE | ontwerp & realisatie: ACCENT INTERACTIVE